TC Munstergeleen

Welkom bij TC Munstergeleen
Onze club TC Munstergeleen staat alom bekend om zijn gezelligheid en ongedwongen sfeer met vele activiteiten en een zeer actieve vrijwilligersgroep. De tennisclub is opgericht op 1 februari 1969 en het is een verdienste van de grote betrokkenheid van velen dat we nu zo’n bruisende en groeiende club zijn. We hebben een prachtig clubhuis en onze bardiensten draaien we zelf, waardoor onze consumptieprijzen laag zijn. Het park ligt in het glooiend beekdal van Munstergeleen en in de zomer van 2014 zijn de 6 gravelbanen vervangen door nieuwe smashcourtbanen. Verder is het hele park rondom de banen opnieuw aangelegd, de paden, het hekwerk en het terras zijn ook vernieuwd zodat alles nu ook toegankelijk is voor de minder validen. En omdat al onze banen verlicht zijn, kunnen we bij goede weersomstandigheden altijd tennissen!! Wij zijn dus een “ all season “ tennisclub met in alle jaargetijden leuke, sportieve maar vooral ook gezellige activiteiten. Help mee met nieuwe activiteiten te bedenken en te ontplooien, daarmee zal tennissen bij TCM boeiend en gezellig blijven.

Een van onze belangrijkste speerpunten is het jeugdstimuleringsplan. We willen onze jeugd meer mogelijkheden bieden en stimuleren in hun tennisontwikkeling en onze clubtrainer speelt hier een grote rol in. We zijn een zeer actieve vereniging met een grote deelname aan de KNLTB competitie, maar hebben daarnaast ook een uitgebreid recreatief programma. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd zoals competitie, mini/maxi toernooi, husselmiddagen, het Putterstoernooi, Tappesbrook (alom bekend) en natuurlijk elk jaar de clubkampioenschappen, maar ook om de twee jaar een jeugdkamp en/of andere gezelligheid. Voor de senioren zijn er ook verschillende recreatieve activiteiten zoals de openings- en sluitingsmix, husseldagen, de lichtmix, de clubkampioenschappen met een spetterend afsluitingsfeest ect. Er is voor ieder wat wils en ook voor tennislessen kun je bij ons terecht.

Woon je in Munstergeleen of omgeving en wil je een deel van je vrije tijd op een leuke en sportieve manier invullen, kom dan tennissen bij TC Munstergeleen. Je bent van harte welkom.