TC Munstergeleen
Tappesbrook toernooi

week 24

Algemene informatie Ieder jaar organiseren wij weer met veel plezier het Tappesbrook toernooi. Wat ooit begon met een klein toernooi met enkele inschrijvingen, heeft zich ontwikkeld tot een toernooi waar de laatste jaren gemiddeld meer dan 215 mensen aan deelnamen! Tappesbrook is vooral bekend geworden vanwege de losse en gezellige sfeer. Dit blijft uiteraard het uitgangspunt van ons toernooi.

Elk jaar doen veel TCM-ers mee, alsmede spelers van omringende bevriende verenigingen zoals Oriënt, SLTC, GTR, Panta Rhei enz. Ook dit jaar hopen wij uiteraard weer op veel inschrijvingen. Evenals vorig jaar zullen wij starten in het weekend voorafgaand aan de toernooiweek.

Categorieën Open In de open categorie is er de mogelijkheid deel te nemen in alle open categorieën (HE/DE/HD/DD/GD) van speelsterkte 3 tot en met 8!

30+ Voor de 30+ers is er een gezellig dubbeltoernooi; er kan dit jaar gespeeld worden in alle dubbelcategorieën van speelsterkte 3 tot en met 7.  Uitgangspunt is dat er gespeeld wordt in poules, zodat men meerdere wedstrijden kan spelen.

Inschrijven Inschrijven is mogelijk vanaf ca medio mei. De link staat dan hier vermeld. Wil je meer weten, dan kan dat via tappesbrook@gmail.com.

Graag tot ziens in week 24 bij TCM!