TC Munstergeleen
imagesF06WAKZP

Starterpakket

Ook dit jaar gaan wij er weer een fantastisch seizoen van maken!

Na de succesvolle acties van vorig jaar kunnen we dit jaar natuurlijk niet achter blijven, daarom organiseren we dit jaar weer een fantastische aanbieding voor nieuwe leden! Ook jullie kunnen ons hierbij helpen, iedere kind, ouder, opa, oma buurvrouw of kennis; iedereen willen wij aan het tennissen krijgen.

Jullie kunnen gratis lessen ontvangen door het introduceren van NIEUWE leden. Als jij ervoor zorgt dat je buurman of opa zich inschrijft in het starterpakket ontvang jij in de meivakantie een gratis thema training van anderhalf uur!

De nieuwe leden ontvangen bij het inschrijven van het starters-pakket voor 99 euro het volgende:
1. 6 introductie lessen
2. Gratis leenracket
3. 6 korte presentatie’s over het reilen en zijlen van de vereniging
4. Een Starter-toernooi
5. Onbeperkt vrijspelen
6. 3 introducé kaartjes waarmee ze nieuwe leden gratiskunnen introduceren
7. Onze gezellige huissfeer 8. En nog veel meer…

De lessen vinden plaats op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur. De 1e training begint in de 3e week van april!

Help dus mee om een mooiere vereniging van TCM te maken.

De nieuwe leden zullen in de meivakantie hun eerste introductielessen ontvangen. Afhankelijk van verhinderingen zal er dan een schema gemaakt worden wanneer de daadwerkelijke lessen zullen plaatsvinden.  Laat de mensen zich zo snel mogelijk inschrijven via dit Inschrijfformulier en stuur deze terug naar Chris@degroottennisopleiding.com.