TC Munstergeleen
Algemeen

Start seizoen Het tennisseizoen start officieel op 1 april. De banen zijn het hele jaar open maar krijgen jaarlijks voor 1 april door de Sportstichting een onderhoudsbeurt.

Verplichtingen in het kader van de Arbo-wet TCM is een sportorganisatie die met vrijwilligers werkt. Wij zijn verplicht om aan de Arbo-wet te voldoen. Daarom wijzen wij jullie op een aantal belangrijke zaken:

Als je TCM-leden van en naar TCM-activiteiten (bv. competitie, toernooien, zomerkamp jeugd) vervoert met een voertuig, moet je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, een groene kaart en een inzittendenverzekering.

Je mag niet meer personen vervoeren dan toegestaan is volgens de inzittendenverzekering. Het voertuig dient APK-gekeurd te zijn.

Wij rekenen op jouw begrip en vertrouwen erop dat je, indien nodig, passende maatregelen neemt.

Introducés Niet-clubleden kunnen maximaal drie keer per seizoen geïntroduceerd worden. Per lid kan maximaal één niet-clublid geïntroduceerd worden. Ná 19.00 uur kan de introducé aan de bar tegen contante betaling een introductiekaart kopen à € 5,00.

Vóór 19.00 uur dien je een envelop met de verschuldigde € 5,00 in de brievenbus te deponeren. Vermeld op de envelop de naam van de introducé en de naam van het TCM-lid dat je introduceert.