TC Munstergeleen
Algemeen

Tennisclub Munstergeleen is niet alleen voor de senioren een gezellige en sportieve vereniging, maar zeker ook voor onze jeugdleden tot en met 14 jaar. De jeugd is onze toekomst en wij willen ervoor zorgen dat zij met trots en passie bij onze vereniging tennissen. Dit proberen we te bereiken door een compleet aanbod aan lessen en activiteiten en uitgebreide aandacht.

Hiervoor hebben we het Alles-in-1 pakket ontwikkeld. Je betaalt maandelijks het vaste bedrag van €35,- aan de club en hiermee heb je alles geregeld! Je bent lid van de club en mag het hele jaar op onze banen tennissen, je bent lid van de KNLTB, je hebt 2 tennislessen per week (vrijwel) het hele jaar door, je neemt deel aan de jeugdcompetitie in het voorjaar én het najaar, je krijgt een TCM clubshirt en je kunt aan alle jeugdtoernooien die de club organiseert meedoen! Als je overweegt jeugdlid te worden dan mag je een maand gratis deelnemen aan de tennislessen en vervolgens hoef je het jaarabonnement pas af te sluiten.

De tennislessen worden verzorgd door onze trainer van Chris-fit. De lessen worden momenteel gegeven op dinsdag-, woensdag-, donderdagmiddag en zaterdagochtend. De tijden zijn afhankelijk van het speelniveau. Voor meer informatie en de contactgegevens kun je kijken op www.chris-fit.nl.

Naast de wekelijkse tennislessen speel je in het voorjaar en het najaar ook mee met de KNLTB jeugdcompetitie op zondagochtend (meestal tussen de 5-7 speeldagen per seizoen). Meer informatie vindt je op www.tenniskids.nl of bij de jeugdcommissie.

De enthousiaste jeugdcommissie bestaat uit Tom Eurling, Nieky Stöcker, Bianca Kleijnen en Chris de Groot. Zij begeleidt de organisatie van de jeugdcompetitie en organiseert diverse clubactiviteiten zoals een mini-maxitoernooi, clubkampioenschappen en open toernooien zoals Mini-Tappesbrook. Hierbij wordt altijd gezorgd voor een gezellig sfeer, lekkere versnaperingen en een leuk prijsje. Daarnaast regelen zij de jaarlijkse wervingsactie en benaderen ze daarvoor de basisschool. Tijdens een aantal gymlessen op school zorgt onze clubtrainer ervoor dat de kinderen uit groepen 3 tm 6 kennis maken met het tennisspel en sluiten we deze actie af met een tennisfeest op onze club.

Er wordt dus vanuit de vereniging door de jeugdcommissie samen met de trainer veel tijd en energie gestoken in onze jeugd om er met hen voor te zorgen dat het tennis een aantrekkelijke en leuke sport blijft.

Voor meer informatie of aanmelden kun je een email sturen aan de jeugdcommissie via jeugdcommissie@tcmunstergeleen.nl